Industrial Microbiology and Food Biotechnology

Vulgarising publications

       Falony, G. (2009). Column. ProBiotica 12, 2.

Rimaux, T. (2009). Starterculturen: broodnodig! Het Ingenieursblad 3, 2-17.

De Vuyst, L. (2002). Industriële Voedingsbiotechnologie voor een Natuurlijke en Gezonde Voeding. Nieuw Tijdschrift van de Vrije Universiteit Brussel. Jaargang 14, Nummer 4, 105-127.

De Vuyst, L., Van Driessche, E. & Steyaert, J. (2002). De Vakgroep Toegepaste Biologische Wetenschappen. Nieuw Tijdschrift van de Vrije Universiteit Brussel. Jaargang 14, Nummer 4, 7-21.

De Vuyst, L. (2000). De zuivelindustrie in Europa en de wereld aan het eind van de 20ste eeuw. Chemie Magazine 1, 53-54.

De Vuyst, L. (1998). Probiotica: bacteriën zorgen voor onze gezondheid. Innoveer, juni 1998, pp. 5-7.

De Vuyst, L. (1998). Probiotiques: les bactéries veillent sur notre santé. Innover, juni 1998, pp. 5-7.

De Vuyst, L. (1997). Chemische filatelie. DNA en de genetische code. Chemie Magazine 2, p. 37.

De Vuyst, L. (1997). Chemische filatelie. Steroïden. Chemie Magazine 3, pp. 8-9.

De Vuyst, L. (1997). Chemische filatelie. Vitamine C. Chemie Magazine 4, pp. 40.

De Vuyst, L. (1996). Natuurlijke antimicrobiële eiwitten (bacteriocines) en textuurverbeteraars (exopolysacchariden) geproduceerd door melkzuurbacteriën. VIrBr-mail, januari 1996, p. 11.

De Vuyst, L. (1996). Natuurlijke antimicrobiële eiwitten (bacteriocines) en textuurverbeteraars (exopolysacchariden) geproduceerd door melkzuurbacteriën. Biotecho Info 2, 2 pp.

De Vuyst, L. (1995). Melkzuurbacteriën en hun toepassingen: een voorbeeld van high-tech in de microbiële biotechnologie. Chemie actueel (demonummer), p. 2.

De Vuyst, L. (1995). Melkzuurbacteriën en hun toepassingen: klassieke en moderne biotechnologie op grote schaal. VIrBr-mail, september 1995, pp. 12-14.