Vakgroep Biologie

Welkom op de website van de Vakgroep Biologie.

Onze vakgroep omvat een staf van fulltime en part-time professors die samen met studenten, doctoraatsstudenten, post-doctorale onderzoekers en administratief en technisch personeel onderzoek voeren in zeer uiteenlopende topics. Deze bestrijken alle organisatieniveau’s in de biologie, van DNA tot ecosysteem en omvatten onder andere celbiologie, functionele ecologie, evolutiebiologie, gemeenschapsecologie, herpetologie, mariene biologie, natuurbeheer, ontwikkelingsbiologie, plantenfysiologie en populatiebiologie.
Ben je geïnteresseerd in ons onderzoek, gebruik dan de links onderaan deze pagina.

Tevens staat de Vakgroep in voor de opleiding Biologie aan de VUB. Naast een flexibele Bacheloropleiding bieden we in de Masteropleiding uiteenlopende, kwalitatief hoogstaande afstudeerrichtingen aan, die sterk ondersteund worden door onze onderzoeksexpertise.
Als je overweegt om Biologie te studeren aan de VUB, gebruik dan de link Opleidingen.

Tenslotte biedt deze website toegang tot nuttige informatie en richtlijnen voor studenten die de opleiding Biologie reeds volgen.
Ben je al één van onze studenten, gebruik dan de link "My.Bio.VUB" in het menu hierboven om deze informatie te bekijken.