Vakgroep Wiskunde en Data Science

Departement Wiskunde
DE WONDERE WERELD WISKUNDE

EEN ABSTRACTE WETENSCHAP IN VOLLE EVOLUTIE

The Beautiful Impact of Mathematics in Society. Edition 4 in preparation.

Welkom

De vakgroep Wiskunde en Data Science (WIDS) organiseert zowel de bachelor- en masteropleiding Wiskunde aan de VUB, alsook de onderzoeksactiviteiten  van  de verschillende aangesloten onderzoeksgroepen. Een greep uit onze voorgaande projecten en thesissen vind je hier.

Voor informatie met betrekking tot de Bachelor- en Masteropleidingopleiding, alsook voor een kijk op enkele redenen waarom Wiskunde studeren aan de VUB misschien iets voor jou is, verwijzen we je naar onze opleidingspagina.

Meer details over ons onderzoek in de Wiskunde, vind je via de links naar  onze  onderzoeksgroepen, onderaan deze pagina.

Om de pagina van een lid van de vakgroep te zoeken ga je ofwel rechtstreeks door het ingeven van zijn of haar naam in het zoekveld onderaan deze pagina,  ofwel via de pagina van de onderzoeksgroep waartoe hij/zij behoort. Nog een mogelijkheid is om te kijken onder de hoofding 'wie-is-wie' op deze vakgroepspagina. De contactinformatie van ons secretariaat vind je onder de hoofding 'contact' op deze pagina.